van der Poel blir affärsutvecklare och ambassadör

OS-guldmedaljören Nils van der Poel har engagerats som ambassadör och affärsutvecklare till ett företag inom fjällturism.

ANNONS
|

Det är bolaget SkiStar som meddelar att man knutit dubble OS-guldmedaljören från Trollhättan Nils van der Poel till sin satsning på året-runt-verksamheter i sina anläggningar.

Man satsar på sport, äventyr och aktiva semestrar för barn och unga eller hela familjen. En av nyheterna är att van der Poel blir ledare på Olympic Youth Camp i Sälen i sommar.

Där erbjuds inspirerande träning med kompisar i åldern 11-14 år med fokus på hållbart idrottande, mental hälsa och rörelseglädje tillsammans.

Nils van der Poel säger i ett pressmeddelande:

– Som skridskoåkare spenderade jag stora delar av försäsongen på en av SkiStars anläggningar för att kunna bedriva högkvalitativ träning. Det var en perfekt träningsmiljö för mig under vårvintern och sommaren. Det var dessutom ett perfekt ställe att förgylla vilodagarna på. Därför känns det så häftigt att få vara med och utveckla den miljön ytterligare. Det ligger mig varmt om hjärtat.

ANNONS

Nils van der Poel kommer också att arbeta med affärs- och konceptutveckling och föreläsa kring SkiStar samt klädmärket EQPE.

ANNONS