En man från Trollhättan satte 13 rätt på Europatipset i helgen.
En man från Trollhättan satte 13 rätt på Europatipset i helgen. Bild: ADAM WRAFTER

Storvinst på Europatipset till Trollhättan – drog in miljonbelopp

Årets största vinst på Europatipset till en enskild person har utdelats i helgen. Vinnaren, en man från Trollhättan, drog in 1,7 miljoner kronor på sina 13 rätt.
– Det var på tiden! Det känns riktigt bra, det är lite svårt att smälta, säger mannen till Svenska spel.

ANNONS
|

Det var tre miljonvinster som gick på Europatipset i helgen. Två stycken gick till andelsspel, men det var en som fick hela storvinsten själv.

En man från Trollhättan lyckades med konststycket att pricka 13 rätt och kunde han inte kalla sig miljonär innan så kan han det nu.

Han satte de tio första matcherna och efter det var det bara ett lag som behövde stå som segrare för att 13 rätt skulle vara ett faktum – Manchester United.

– Jag hade helgarderat Milan mot Napoli och Sevilla mot Betis. Men Manchester United hade jag spikat mot West Ham. Först hade jag tänkt att inte säga något till familjen om att jag var på väg mot 13 rätt. Men så struntade jag i det. Jag samlade hela familjen, går det vägen så vinner vi tillsammans tänkte jag, säger mannen till Svenska spel.

ANNONS

Manchester United mot West Ham blev ett drama.

– Det var häftigt, det blev ju bara 1–0 så det var väldigt nervöst. Kommer ta ett tag att förstå vad som hände. Vi ska hitta på något roligt för hela familjen, säger mannen från Trollhättan till Svenska spel.

Vinsten landade på 1 741 186 kronor med undervinster. Det är den enskilt största vinsten på Europatipset det här året.

ANNONS