Uppgifter: Stort bud på Mellerudssonen

Succéspelaren från Mellerud, Lucas Hedlund, har gjort stor succé i årets superetta. Enligt Göteborgs-Postens uppgifter ska ett stort bud ha lagts på 24-åringen.

ANNONS
|

Lucas Hedlund har gjort succé i Göteborgsklubben Utsiktens BK, som i skrivande stund toppar superettan.

Hittills har det blivit nio mål på femton matcher för 24-åringen. När TTELA pratade med Hedlund tidigare under året sammanfattade han succén på följande vis:

– Jag har haft problem med skador, men nu har jag verkligen både fått spela och träna. Det gör väldigt mycket och när man väl började sätta några bollar så har det bara rullat på. Att göra mål är ju varför man spelar och varför man är anfallare. Självförtroendet blir högt och det är klart det är roligare att spela när det både går bra för en själv och för laget.

ANNONS

Inga kommentarer

Och succén verkar inte ha gått obemärkt förbi. Nu kommer Göteborgs-Posten nämligen med uppgifter om att ett bud – som ligger på strax under en miljon kronor – har lagts på Mellerudssonen.

Vidare skriver tidningen att Utsikten väntas nobba budet som kommer från en spansk klubb, eftersom Hedlund anses vara värd mer.

Till GP säger Utsiktens sportchef, Ingemar Lundin, följande om budet:

– Jag tycker att Lucas är så viktig för oss i det här läget som vi ligger i nu. Även om inte vi pratar om allsvenskan så bevakar vi den platsen som vi ligger på. Om vi ska släppa Lucas får någon betala bra. Vad ”bra” är behåller vi internt.

Hedlund själv är fåordig.

– Jag vill inte kommentera det. Jag har kontrakt med Utsikten och det är det som jag förhåller mig till, säger han till tidningen.

Lucas Hedlund, som var en Melleruds IF-spelare från 11-årsåldern till det att han fyllde 15, anslöt till Utsiktens BK från BK Häcken 2019. Hans Utsikten delar just nu serieledningen i superettan med Västerås. Båda lagen har 39 poäng efter 17 spelade matcher.

LÄS MER:Lucas Hedlund på plats när Mellerud spelade för serieledning

ANNONS