MFF-supportrarna kommer få se Johan Dahlin mellan stolparna i minst ett år till efter den här säsongen.
MFF-supportrarna kommer få se Johan Dahlin mellan stolparna i minst ett år till efter den här säsongen. Bild: PETTER ARVIDSON

Johan Dahlin förlänger kontraktet med Malmö FF

Tolv säsonger i klubben, regerande svensk mästare och cupvinnare alldeles nyligen.
Nu står det klart att Trollhättesonen Johan Dahlin stannar i Malmö FF även över 2025.
– Det gör mycket att det blir klart tidigt. Det ger arbetsro, säger Dahlin till klubbens hemsida.

ANNONS
|

Med över 400 matcher för Malmö FF på sitt cv har målvaktsstjärnan Johan Dahlin blivit en av spelarna som allra starkast förknippas med den allsvenska toppklubben.

Förra året stod han mer eller mindre samtliga seriematcher i säsongen som slutade med ett SM-guld för MFF och under 2024 har 37-åringen redan legat bakom ett guld i Svenska cupen och sett till att Malmö lagt sig i ett väldigt bra utgångsläge för att försvara sitt SM-guld.

Nu står det dessutom klart att Trollhätteprodukten stannar i Malmö FF även över 2025. Redan nu har parterna valt att förlänga kontraktet ytterligare en säsong.

– Det känns jättebra, kul att vara med på den resan som vi har startat. Det är en kombo av att Malmö vill ha kvar mig och att jag kan fortsätta, säger Johan Dahlin till MFF:s hemsida.

ANNONS

Han uppskattar också att kontraktsförlängningen kunnat tas i land redan nu i sommar.

– Det gör mycket att det blir klart tidigt. Det ger arbetsro och nu kan jag bara slappna av när jag har semester och fokusera på att ha just semester. Det tror jag blir viktigt inför den perioden som kommer när vi kommer tillbaka, säger Johan Dahlin.

Johan Dahlin är fostrad i Trollhättans FK och har även spelat för Åsebro IF.

ANNONS