Så gör du för att skänka en julklapp

Alla har inte råd att fira jul. Därför har TTELA startat en julklappsinsamling tillsammans med Röda korset i Trollhättan och Vänersborg. Den här veckan, tisdag och onsdag i Vänersborg, och torsdag och fredag i Trollhättan, kan du lämna dina paket utanför våra redaktioner. Läs vilka tider som gäller nedan. Välkomna!

ANNONS
|

Under vecka 50 anordnar TTELA drive-through utanför redaktionerna i Trollhättan och Vänersborg där man kan lämna in sina julklappar.

LÄS MER:Vill se en god jul – för alla

Självklart gör vi dessa aktiviteter på ett pandemisäkert sätt där vi noga följer myndigheterna riktlinjer i form av bland annat avstånd och handsprit för att undvika smittspridning.

Julklapparna lämnas sedan över till Röda korset som ger dem till behövande familjer i vårt område.

LÄS MER:Bidra med julklappar och hjälp oss göra julskillnad här!

Vill du hjälpa till?

Gör så här:

• Välj de julklappar som du vill bidra med – återanvända eller nya. Det är viktigt att de är hela och rena och ska passa barn mellan 0 och 16 år.

• Slå in dina julgåvor och skriv på baksidan kort vad paketet innehåller samt vilken åldersgrupp som passar bäst.

ANNONS

• Lämna in julklapparna på insamlingen utanför TTELA på Hamngatan 3 i Vänersborg 8 och 9 december eller Drottninggatan 7 i Trollhättan 10 och 11 december – alla dagarna klockan 11.00-14.00! Vill du istället komma på eftermiddagen står vi i Vänersborg 9 december 16.00-18.00, och i Trollhättan 10 december 16.00-18.00.

• Ta gärna en bild på dig, barnen, familjen och paketen, dela den i sociala medier och tagga med #görajulskillnadhär. Vi kommer kontinuerligt lyfta upp dessa bilder på ttela.se och i papperstidningen.

Hjälp oss #görajulskillnadhär och hjälpa de som behöver det mest!

ANNONS