Bild: Claudio Bresciani/TT

Fem heta saker att göra på höstlovet

Det vankas höstlov och i samband med det arrangeras massor av kul evenemang i våra kommuner. Vad sägs om Dansfestival, rysligt läslov och spökvandring på Askeröd. TTELA listar fem heta tips att göra under lovet.

ANNONS
|

För den som befinner sig i Mellerud finns det ett fullspäckat program för höstlovet. Bland annat kan man prova att spela padel eller prova på judo. Men på lördag är det redan dags för en höstlovshöjdpunkt. Då bjuds det nämligen på skattjakt och tipspromenad med spöktema på biblioteket.

Även i Lilla Edet finns det mycket att hitta på detta höstlov. Eller vad sägs om rysligt pussel och cirkusskola? Men det vi vill tipsa om är spökvandringen på Askeröd. I ladan får man leta efter godis samtidigt som spöken kan komma och ta ens godis.

Inte heller i Vänersborg har man sparat på krutet när det gäller höstlovsaktiviteter. Här kan man spela Fifa-turnering eller gå på teater i Vargön och på Torpa. Under veckan anordnas också VBG Dance Festival under två dagar.

ANNONS

I Trollhättan bjuder man också upp till höstlovs- och halloweendans. På biblioteket anordnas något som kallas rysligt läslov och på Mackenlekplatsen bjuds det på pyssel och halloweenstämning för hela familjen. Trollhättan bjuder också på spökvandring i Nohabs smedja på Innovatum.

Fem heta saker på höstlovet

Trollhättan:

Rysligt läslov tisdag till fredag olika tider.

Spökvandring i Nohabs smedja måndag till fredag 10.30-12.45 och 14.30-16.45

Vänersborg:

VBG Dance Festival tisdag och onsdag.

Lilla Edet:

Spökvandring på Askeröd lördag 29 oktober 15.00-16.30.

Mellerud:

Gå på skattjakt med Biblioteket tisdag klockan 11.00-12.00.

LÄS MER:Gemenskap på agendan under årets kulturvecka

LÄS MER:Festivalen tillbaka: En plats för alla identiteter

ANNONS